Теги
(No content here!)
Правильно выбранное хлебопекарное оборудование - залог вкусной продукции
Современное хлебопекарное оборудование - это то, без чего невозможно сегодня успешное, экономное и конкурентоспособное производство вкусной, красивой хлебобулочной продукции. И предпринимателю - начинающему, что решил заниматься этим делом впервые, и опытному специалисту, который «не один пуд соли съел» в сфере изготовления хлебобулочных изделий понадобится довольно много времени чтобы среди многообразия продукции отечественного или зарубежного оборудования хлебобулочного производства выбрать то, что нужно именно его предприятию. Покупая оборудование для мини-пекарни или большого завода, каждый стремится выбрать лучшее оборудование с соответствующими техническими характеристиками, экономичностью энергоресурсов, эффективностью в производстве, удобством в использовании, приятном внешнем виде и т.д. Вкус, вид продукции, срок ее реализации будет зависеть не только от знаний главного технолога, но и от оборудования, что используете вы при изготовлении хлеба. Сегодня сотни предприятий с успехом пользуются комплексным оборудованием для выпечки хлеба, которое позволяет построить полный производственный цикл, начиная с загрузки муки и заканчивая готовыми хлебобулочными изделиями. Хлебопекарное оборудование имеет широкий ассортимент: мукопросеиватели, кадки(дежи), дозаторы, дежеопрокидыватели, печи, тестомесильные машины, тестоокруглители и тестоделители, а также тестораскатывальные машины, формовочные машины и хлеборезки, тара, упаковки и запчасти к хлебопекарному оборудованию, которые неоднократно проходили выдержку на удобство, надежность , гарантию, а также на благодарность клиентов. Поэтому предлагаем Вам ознакомиться с продукцией, которая используется в организации хлебопекарного производства, чтобы не потеряться в большом выборе оборудования для своего предприятия.
Борошнопросіювачі - просіюють, розпушують та збагачують киснем борошно, завдяки чому збільшується інтенсивність бродіння тіста, видаляються сторонні частки, а хліб виходить пухким та м’яким. Борошно порціями проходить через вібруюче сито в приймальний бункер, а сторонні частинки залишаються на ситі та виводяться з машини. Використовується на стадії підготовки сировини.
Діжі для замішування тіста - мають різну ємність - 30 л, 60 л, 80 л, 140 л, 180 л та ін. Діжі виробництва ПАТ «Сміламаш» A2-ХТД ємністю 140л. н.ст; А2-ХТЮ-80 ємність 80 л. н / ст, Т1-ХТ2Д на 330л. вугл.ст. зручні у використанні, їх ємність дає можливість виробництва більшої кількості продукції.
Механіка - живий організм, який потребує догляду та підтримки. Технічне обслуговування устаткування і є тим самим, необхідним доглядом. В процесі обслуговування, нерідко доводиться оновлювати механізми, які потребують нових розхідних матеріалів.
Пропонуємо вашій увазі каталог запчастин для хлібопекарського обладнання, виробляємих нашою компанією. В наявності та під замовлення: шестерні та вал-шестерні до редукторів, редуктори, гайки, вали зі сталі, бронзи та капролону, транспортерні стрічки та інші розхідні матеріали
Хлібопекарні печі – використовуються для випічки хлібобулочної продукції. Вибір печі головним чином залежить від виду виробу, що випікається. За видом енергоносія печі поділяються на електричні і паливні. Залежно від конструкції та технологічних особливостей випікання, печі є ярусні, конвекційні, ротаційні, подові, тунельны і тупикові.
Тістомісильні машини використовують для замішування тіста. Процес замісу полягає в змішуванні води, борошна, дріжджів, солі, цукру, олії та інших продуктів в однорідну масу і наданні цій масі необхідних фізичних і механічних властивостей, насиченні тіста киснем з метою створення сприятливих умов для бродіння. Окремо використовують тістоміси для крутого тіста і окремо для дріжджового. Основні функціональні елементи тістоміса - місільній орган, діжа і привідний механізм. В залежності від продуктивності, тістоміси можуть мати різний об’єм діжі.
Тістоокруглювачі використовуються для округлення тістових заготовок та підвищення якості готової продукції. В основі конструкції всіх тістоокруглювачів використовується рухлива і не рухлива поверхня, між котрими переміщується тістова заготовка. Найбільш розповсюдженими тістоокруглювачами є конусні та чашоподібні. В чашоподібних тістоокруглювачах заготовка тіста обертається по жолобу за рахунок обертів чаші. Його важливою характеристикою є довжина жолобу, чим вона довша, тим тісто краще переробляється надаючи виробу цілісної необхідної форми. В конусному тістоокруглювачі заготовка з тіста, як ви вже здогадалися, рухається по конусу.
Тістоподілювачі - використовуються для розподілу шматків тіста однакової маси від усієї кількості тіста і для розподілу раніше зважених шматків на кілька однакових порцій. Основним показником правильної роботи тістоподілювача є точність маси розділених шматків. В основі роботи поділювача тіста є два принципи: ваговій і об'ємний. Вагові поділювачі дають менший обсяг виробництва продукції і менші розміри, ніж тістоподілювач об'ємного принципу дії. Об'ємні поділювачі розраховані на виробництво великих обсягів продукції.
Тісторозкатувальні машини – розкатують заготовки тіста надаючи йому пласкої та форми. Використовуються, у виробництві кондитерських виробів з листового тіста на кшталт "Наполеону" та напівфабрикатів.
Тістоформувальна машина (тістозакаточна машина, тістозакатка) – формує тісто та надає йому потрібної форми. При виборі формувальної машини слід звернути увагу на її виробничу потужність, масу та довжину заготовок. Використовуються такі машини у виробництві батонів, багетів рогаликів та інших видів хлібобулочних виробів сигароподібної форми.
Хлібонарізна машина (хліборізальна машина, хліборізка) - виробляється з фіксованою товщиною нарізання та змінною. Машини з фіксованою товщиною нарізання хліба використовуються на підприємствах з високим обсягом виробництва, а змінна товщина нарізки використовується при виробництві хлібобулочної продукції у маленьких пекарнях.
Діжеперекидачі – використовується в технологічних лініях на хлібопекарських підприємствах, в малих пекарнях для вивільнення діжей від тіста і передачі його на подальшу переробку. Вони бувають перекидні та підйомні. Здатні піднімати діжу різного об’єму на різну висоту чим і відрізняються один від одного.