Надіслати другу
Електрична, економічна, конвекційна піч "УТАЛ" призначена для випікання кондитерських виробів, а також хлібобулочних виробів. Її споживча потужність становить усього 12 кВт на годину.
Отримувач: :
* Обов'язкові поля
або Відміна
Електрична, економічна, конвекційна піч "УТАЛ" призначена для випікання кондитерських виробів, а також хлібобулочних виробів. Її споживча потужність становить усього 12 кВт на годину.
1 | |
0 | |
0 | |
0 | |
0 |
Основна функція - рівномірність температури в будь-якій точці об'єму печі досягається за рахунок безперервного реверсивного обертання гарячого повітря навколо нерухомої візки. При цьому гаряче повітря подається під кутом 20 градусів безпосередньо під деко, завдяки чому тестова заготовка не обвітрюється, а підігрівається знизу, що сприяє збільшенню обсягу заготівлі. Був проведений експеримент - хліб, випечений в печі «Утал», був, як мінімум, на 10% пишніше, ніж випечений в печах інших виробників з таких же тестових заготовок. Цьому сприяє і нерухомість візки, повністю виключає навіть мінімальну можливість «струшування» візка при обертанні в процесі випічки. Крім того, нерухома візок займає практично весь обсяг печі, що зменшує габарити і енергоспоживання печі.
Швидкість потоків гарячого повітря в зоні випічки - від 1,5 до 2 м./с., що забезпечує оптимальні умови передачі тепла заготівлі та виключає її пересихання.
Встановлені в печі акумулятори тепла загальною масою 150 кг і площею поверхні 15м2 збільшують інерційність печі - при завантаженні-вивантаженні печі температура падає всього на кілька градусів. Це дозволяє починати наступну випічку практично відразу після завершення попередньої і тим самим на 10-30% збільшує змінну продуктивність.
Система пароувлажнения запатентована і дозволяє одночасно заповнити паром весь обсяг печі, при цьому немає ніяких обмежень по жорсткості води. Подача води - від водопроводу або накопичувальної ємності.
Для захисту пекаря при завантаженні-вивантаженні печі передбачена система витяжки безпосередньо з пічної камери.
Робоча камера печі, двері і зовнішнє облицювання виконані з нержавіючої сталі, теплоізоляція товщиною 100 мм - з базальтового супертонкого волокна.
Піч працює в автоматичному режимі за заданою програмою, в якій можна передбачити:
Всі операції можна виконати і в ручному режимі (при відпрацюванні режиму і пр.). Підсвічування камери випічки і панелі управління - теж в ручному режимі.
Піч поставляється в зібраному вигляді після заводських випробувань під навантаженням.
Печі УТАЛ виробляються у двох модифікаціяї - Універсал та Кондитерська. Різниця між якими полягає у сфері застосування.
«Універсал» - універсальна піч для будь-яких хлібопекарних та кондитерських виробів. Застосовується разом з візком з кроком 95 мм для 13 дек 615х800 мм, загальною площею 6,4 м². На ньому ж можна розмістити 21 блок (по 5 шт. Кожен) хлібних форм № 7 (всього 105 т.) Або 35 блоків хлібних форм № 11 (всього 175 шт.).
«Кондитерська» - для печива, пряників, заготовок для тортів, сухариків і т.д., використовується з візком з кроком 60 мм для 21 дека 615х800 мм, загальною площею 10,3 м².
Сертифікат відповідності. Сервісне обслуговування - протягом всього терміну експлуатації.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Продуктивність | 100 кг./год. |
Розход води | 1 літр |
Час розігріву до набору робочої температури | 30 хв. |
Робоча температура | 300°C |
Управління | Цифрове |
Кількість дек | 13 шт. |
Розмір протвіня | 615 х 800 мм. |
Вивантаження | Ручне |
Тип конструкції | Конвекційний |
Разове завантаження | - хліб формовий 0.7кг. - 105 шт.; хліб подовий "Український" - 65 шт.; батон - 130 шт. |
Матеріал виконання | Вуглецева сталь / Нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 380 В. |
Потужність | 32 кВт. (стартова) 12 кВт./год. (робоча) |
Довжина | 1920 мм. |
Ширина | 1250 мм. |
Висота | 1960 мм. |
Вага | 1000 кг. |
Країна-виробник | Україна |
Гарантія | 12 місяців |
Це просто казкова піч з точки зору енергозбереження. 12 кВт - ні про що. ) Температуру тримає добре, випікає рівномірно. Рекомендую!