Надіслати другу
Піч для випічки хліба працює на природному газі, мазуті та електриці, витрачаючи при цьому мінімальну кількість енергії. Випікати в цій печі можна не тільки хлібобулочні вироби, а також і кондитерські. Працює при температурі 260-280 С
Отримувач: :
* Обов'язкові поля
або Відміна
Піч для випічки хліба працює на природному газі, мазуті та електриці, витрачаючи при цьому мінімальну кількість енергії. Випікати в цій печі можна не тільки хлібобулочні вироби, а також і кондитерські. Працює при температурі 260-280 С
0 | |
0 | |
0 | |
0 | |
0 |
Ротаційна піч Lider 250 виготовляється в виконанні для використання в районах з помірним і холодним кліматом Експлуатація печі допускається в приміщенні з температурою повітря c 5 до т 43°С і відносною вологістю до 80%
БУДОВА ПЕЧІ
Ротаційна піч являє собою нагрівальну камеру, яка складається з кожуха. теплоізоляції, електрокалорифера, дверей механізму обертання контейнера, системи парозволоження, рециркуляційного і витяжного вентилятора, панелі управління.
Під час роботи печі в автоматичному режимі включення приводів рециркуляційного вентилятора і механізму обертання контейнера здійснюється при закриванні двері, а відключення - при її відкриванні При цьому механізм обертання контейнера зупиняється в чітко орієнтованому положенні, необхідному для викочування візка.
На задній стінці укріплений блок електрокалорифера, елекронагрівачів (тени) котрі служать для створення необхідного режиму в камері випічки печі. Контроль перевищення температури в калорифері здійснюється дилатометрічним пристроєм.
На передній стінці зліва розміщена панель управління, за допомогою якої здійснюється управління технологічним процесом випічки виробів.
Для освітлення камери печі передбачена освітлювальна лампа, яка включається вимикачем "Освітлення".
Піч для випічки хліба працює на природному газі, мазуті та електриці, витрачаючи при цьому мінімальну кількість енергії. Випікати в цій печі можна не тільки хлібобулочні вироби, а також і кондитерські. Працює при температурі 260-280°С