Тістомісильна машина А2-ХТ3Б

Тістомісильна машина А2-ХТ3Б / Л4-ХТ3-2Б / Л4-ХТМ (330 л.)

Машина тістомісильна з робочим об'ємом 330 літрів призначена для порційного замішування напівфабрикатів із тіста. Використовуються у хлібопекарській галузях харчової промисловості,на підприємствах громадського харчування та в індивідуальній виробничій діяльності.

Детальніше

Новий товар

100 000,00 ₴

До

Доставка: від 3 до 6 тижнів
  • БЕЗ ДІЖІ
  • Діжа Т1-ХТ2Д нерж. сталь
  • Діжа Т1-ХТ2Д вугл.сталь

- +

Додати для порівняння

На складі недостатньо товарів
Наявність:(Немає в наявності)
0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 Огляд

Переглянути оцінки
0 1 2 3 41
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Додати відгук Переглянути відгуки Переглянути відгуки

Супутні товари

 
Опис

Тістомісильні машини марок А2-ХТ3Б, А2-ХТ3-2Б та А2-ХТМ призначені для порційного замішування напівфабрикатів з пшеничного та житнього борошна вологістю не менше 33% в нерухомих підкатних діжах місткістю 330 літрів марки Т1-ХТД.

Між моделями існують наступні конструктивні відмінності:

  • А2-ХТ3Б - одношвидкісна машина
  • А2-ХТ3-2Б - 2-х швидкісна машина
  • А2-ХТМ - одношвидкісна машина старого зразка. Комплектується місильним органом типу "Рамка"

Активні органи машин, що контактують з тістом (парасолька, місильний орган та піддон (кришка редуктора) виготовляються у двох виконаннях - з вуглецевої сталі та нержавіючої сталі марки 12Х18Н10Т. Застосування нержавіючої сталі запобігає небажаних окисним процесам під час замішування тіста, але впливає на кінцеву вартість тістомісильної машини. 

Тістоміс комплектується цифровим блоком управління "ПЕЛІКАН" БУ-1ТМ та 2-х швидкісним - БУ-2ТМ

БУДОВА ТА ПРИНЦИП РОБОТИ

На фундаментальній плиті 1, що закріплюється до фундаменту болтами, є направляючі і упори для установки і фіксації підкатної діжі в робочому положенні.

Будова тістомісильних машин А2-ХТ3Б та А2-ХТ3-2Б

 Мал.1

Загальний вигляд тістомісильної машини А2-ХТЗ-Б.

Станина 2 встановлюється на фундаментну плиту і закріплюється на ній за допомогою болтів. У станину вмонтований блок електрообладнання 9.

Станина має нерухому вісь на якій розташовані підшипники для установки траверси 3 з механізмом повороту траверси 4. Траверса має шарнірне з'єднання з нерухомою віссю станини, що забезпечують можливість її повороту на кут 60° відносно нерухомої станини.

На траверсі встановлений механізм повороту траверси, і привід місильного органу 5. Механізм повороту траверси складається з електродвигуна, клинопасової передачі, гвинтової пари і корпусу гайки, який має дві виступаючі осі з сухарями, дотичними з робочою поверхнею упорів. Обертання від електродвигуна через клиноременную передачу передається на гвинт, обертання якого за допомогою гвинтової пари, перетворюється в рух, що гойдає траверси.

Привід місильного органу складається з електродвигуна, клинопасової передачі і редуктора, що складається з двох планетарних передач. Обертання від електродвигуна через клиноременную і планетарну передачі передається місильного органу.

Місильний орган 6 встановлюється за допомогою шпоночно з'єднання на циліндричний хвостовик вихідного вала редуктора і закріплюється болтом.

Тістомісильнаа машина працює наступним чином:

Накочуються діжу на фундаментну плиту до упору, при цьому одночасно замикаються контакти кінцевого вимикача блокування фіксації діжі.

Натисканням кнопки "Опускання" включається електродвигун приводу повороту траверси. Траверса опускається в робоче положення, діжа накривається кришкою 8, ущільнюється і одночасно місильний орган вводиться в діжу. Разом з опусканням траверси відбувається фіксація діжі. Через отвори в кришці проводиться завантаження діжі борошном та іншими необхідними компонентами відповідно до рецептури і в залежності від сорту випікають хлібних виробів.

Натисканням кнопки «Пуск» включається електродвигун приводу місильного органу. Місильний орган, здійснюючи планетарний рух, обертаючись навколо власної осі і навколо діжі здійснюючи заміс теста.

Після закінчення замісу натисканням кнопки "Підйом" траверса повертається в крайнє верхнє положення і місильний орган виходить з діжі, при цьому діжа звільняється від фіксації. Потім скачують діжу з фундаментної плити машини. Для подальших замісів операції повторюють.

 
Характеристики
Продуктивність1350 кг./год.*
Об`єм діжі330 літрів
Максимальна порція замішуємого тіста190 кг.
Час замішування5 - 6.5 хв.
Поріг вологості сировининайбільший: 54%, найменший: 35%
Мінімальна порція замішуємого тіста25-30 кг.
Потужність двигуна механізму підйома траверси0.75 кВт.
Потужність двигуна приводу місильного органа4 кВт.
Тип конструкціїПланетарний
Кількість швидкостей1
Матеріал виконанняСталь
Напруга живлення380 В.
Потужність4 кВт.
Довжина1800 мм.
Ширина1100 мм.
Висота1250 мм.
Вага675 кг.
Країна-виробникУкраїна
Гарантія12 місяців
*При замішуванні тіста з порції борошна в 120 кг.
На основі 1 Огляд - 0 1 2 3 4 5,00/5
фільтр:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Сортувати за:

0 1 2 3 4
(5/5

А2-ХТ3Б - хороша якість

0 з 0 люди вважають наступний огляд корисним
Якість товару: 0 1 2 3 4

Замовляв відновлену А2-ХТ3Б. До якості зауважень не маю. Електрика нова, механіка нова, все замінено до дрібниць. Зовні машина в ідеальному стані. Правда приїхала з обдертою фарбою, але це вина перевізника. Роботою задоволений.


1 інший продукт в тій же категорії:

Порівняти 0

Немає товарів

Буде визначено Вартість доставки
0,00 ₴ Разом до сплати:

Оформити замовлення