Надіслати другу
Міксер - типу ЦГ-103А виробляється - в першу чергу - для підприємств і пунктів громадського харчування, за своєю величиною віднесених до середньої і великої категорії.
Призначаються вони для замісу м'якого тіста, замішування кремів і для збивання піни.
Отримувач: :
* Обов'язкові поля
або Відміна
Міксер - типу ЦГ-103А виробляється - в першу чергу - для підприємств і пунктів громадського харчування, за своєю величиною віднесених до середньої і великої категорії.
Призначаються вони для замісу м'якого тіста, замішування кремів і для збивання піни.
0 | |
0 | |
0 | |
0 | |
0 |
Вінчики до міксерів Keripar CG-103 (ЦГ-103) та Keripar Savaria
Кремозбивальна машина (ЦГ-103) CG-103 - 60-ти літровий міксер, призначений для збивання кондитерського крему, білкових мас та інших кондитерських сумішей, які за технологією виготовлення кондитерських виробів підлягають збиванню. Міксер комплектується шестидесяти літровою діжою з нержавіючої сталі та кількома збивальними вінчиками - "Лопаткою" та "Равликом" на замовлення клієнта можна докомплектовувати кремозбивалку місильними органами типу "Крюк", який використовується для збивання масла, та маргарину, а також вінчиком типу "Груша". Машина випускається в двох виконаннях - варіаторна та з частотним перетворювачем.
Технічний опис:
Основа машини: зварна конструкція, виготовлена з міцного, товстого сталевого листа. До корпусу машини кріпиться за допомогою 4-х болтів М12х30. На двох виступах основи є по отвору, які при упаковці машини, і ще в деяких випадках, служать для кріплення машини. Під час експлуатації машини її закріплювати слід за допомогою болтів тільки в тому випадку, якщо вона встановлюється на постаменті.
Корпус (станина) машини: конструкція зі сталевого листа, складена за допомогою зварювання. Усередині корпусу розміщені: електричне обладнання, пристрій для підйому столу (котла) і задня частина приводного механізму. До верхнього корпусу прикріплюється передня частина приводного механізму за допомогою 4-х болтів А12х25. Напрямок руху столу, несе котла забезпечується за допомогою напрямних планок з чавуну, пригвинчених до передньої частини корпусу.
Елементи столу, несе котла: показані на малюнку № YІ. Соедіненіе і зчеплення столу корпусу виконані згідно малюнка.
Магнітний вимикач - теплової расцепитель: їх вбудованим показано на малюнку № ХІ. Цей вузол міститься в ніші на задній стінці корпусу (станини) машини. При демонтажі вузла, сальник електричного кабелю живлення слід розслабляти.
Пристрої підйому котла: пристрій показано на малюнку № Y. У дві бічні стінки корпусу вбудований шпиндель з прямокутною різьбою. На гвинт шпинделя насаджена гайка, яка з'єднується з важелем підйому. При обертанні гвинта за допомогою маховика, важіль підйому провертається навколо пальця, угвинченим в корпус машини. Важіль підйому з'єднується з тягою підйому, інший кінець якої з'єднаний з пальцем, висовуватися з столу, несе котла. Аксіально зміщення гвинта з прямокутною нарізкою перешкоджає обмежувальна кришка.
Електричний пристрій пуску-зупинки: на малюнку № Х показано, як електричні елементи, призначені для пуску-зупинки машини, вбудовані в машину.
Задня частина приводного механізму: показана на малюнку № ІІ/З. Хвостовик валу спеціального електродвигуна загартований і відшліфований. Диски варіатора, разом з пружиною монтуються на кінці цього вала. Верхній щиток електродвигуна також спеціального виконання, який забезпечує можливість привинчивания його до верхньої частини корпусу машини. Виконання мотора в механічному відношенні - посилене, тому, двигун забезпечує необхідну і необхідну надійність в роботі. Диски воротарів виготовлені з чавуну високої якості, поверхні, піддані дії клинових ременів - конічні, поверхні - відполіровані. Кут нахилу дисків воротарів: 13 град.
Ковпак (верхній кожух) машини: закриває верхню частину приводного механізму. Поля суфлерних отворів, виконаних на двох його кінцях, забезпечують інтенсивну вентиляцію для електродвигуна.
Пристрій перемикання швидкостей: побудова пристрою найбільш докладно показано на малюнку № ІY. Воно монтується на верхній поверхні передньої частини приводного механізму, як це і видно на малюнках №ІІ/І. і ІІ/2., за допомогою гвинтів.
Час збивання | Вершки 12 - 14 літрів - 10 - 12 хв. Білки з 130 - 160 шт. яєць - 12 - 15 хв. Масляного крема 16 - 18 хв. |
Вивантаження | Ручне |
Об`єм діжі | 60 літрів |
Частота обертання місильного органу | 114 - 407 об./хв. |
Тип конструкції | Планетарний |
Кількість швидкостей | 3 |
Матеріал виконання | Вуглецева сталь / Нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 380 В. |
Потужність | 1.5 кВт. |
Довжина | 735 мм. |
Ширина | 605 мм. |
Вага | 172 кг. |
Країна-виробник | Угорщина |
Гарантія | 12 місяців |