Надіслати другу
Машина тістомісильна з робочим об'ємом 330 літрів призначена для порційного замішування напівфабрикатів із тіста. Використовуються у хлібопекарській галузях харчової промисловості,на підприємствах громадського харчування та в індивідуальній виробничій діяльності.
Отримувач: :
* Обов'язкові поля
або Відміна
Машина тістомісильна з робочим об'ємом 330 літрів призначена для порційного замішування напівфабрикатів із тіста. Використовуються у хлібопекарській галузях харчової промисловості,на підприємствах громадського харчування та в індивідуальній виробничій діяльності.
1 | |
0 | |
0 | |
0 | |
0 |
Гайка приводу поворота траверси А2-ХТ3Б/Л4-ХТ3-2Б/Л4-ХТМ
Гвинт приводу поворота траверси А2-ХТ3Б/Л4-ХТ3-2Б/Л4-ХТМ
Механізм підйому траверси А2-ХТ3Б/Л4-ХТ3-2Б/Л4-ХТМ
Місильний орган до тістомісильної машини А2-ХТ3Б/Л4-ХТ3-2Б
Ремкомплект до редуктора А2-ХТ3Б / Л4-ХТ3-2Б / Л4-ХТМ
Тістомісильні машини марок А2-ХТ3Б, А2-ХТ3-2Б та А2-ХТМ призначені для порційного замішування напівфабрикатів з пшеничного та житнього борошна вологістю не менше 33% в нерухомих підкатних діжах місткістю 330 літрів марки Т1-ХТД.
Між моделями існують наступні конструктивні відмінності:
Активні органи машин, що контактують з тістом (парасолька, місильний орган та піддон (кришка редуктора) виготовляються у двох виконаннях - з вуглецевої сталі та нержавіючої сталі марки 12Х18Н10Т. Застосування нержавіючої сталі запобігає небажаних окисним процесам під час замішування тіста, але впливає на кінцеву вартість тістомісильної машини.
Тістоміс комплектується цифровим блоком управління "ПЕЛІКАН" БУ-1ТМ та 2-х швидкісним - БУ-2ТМ
БУДОВА ТА ПРИНЦИП РОБОТИ
На фундаментальній плиті 1, що закріплюється до фундаменту болтами, є направляючі і упори для установки і фіксації підкатної діжі в робочому положенні.
Мал.1
Загальний вигляд тістомісильної машини А2-ХТЗ-Б.
Станина 2 встановлюється на фундаментну плиту і закріплюється на ній за допомогою болтів. У станину вмонтований блок електрообладнання 9.
Станина має нерухому вісь на якій розташовані підшипники для установки траверси 3 з механізмом повороту траверси 4. Траверса має шарнірне з'єднання з нерухомою віссю станини, що забезпечують можливість її повороту на кут 60° відносно нерухомої станини.
На траверсі встановлений механізм повороту траверси, і привід місильного органу 5. Механізм повороту траверси складається з електродвигуна, клинопасової передачі, гвинтової пари і корпусу гайки, який має дві виступаючі осі з сухарями, дотичними з робочою поверхнею упорів. Обертання від електродвигуна через клиноременную передачу передається на гвинт, обертання якого за допомогою гвинтової пари, перетворюється в рух, що гойдає траверси.
Привід місильного органу складається з електродвигуна, клинопасової передачі і редуктора, що складається з двох планетарних передач. Обертання від електродвигуна через клиноременную і планетарну передачі передається місильного органу.
Місильний орган 6 встановлюється за допомогою шпоночно з'єднання на циліндричний хвостовик вихідного вала редуктора і закріплюється болтом.
Тістомісильнаа машина працює наступним чином:
Накочуються діжу на фундаментну плиту до упору, при цьому одночасно замикаються контакти кінцевого вимикача блокування фіксації діжі.
Натисканням кнопки "Опускання" включається електродвигун приводу повороту траверси. Траверса опускається в робоче положення, діжа накривається кришкою 8, ущільнюється і одночасно місильний орган вводиться в діжу. Разом з опусканням траверси відбувається фіксація діжі. Через отвори в кришці проводиться завантаження діжі борошном та іншими необхідними компонентами відповідно до рецептури і в залежності від сорту випікають хлібних виробів.
Натисканням кнопки «Пуск» включається електродвигун приводу місильного органу. Місильний орган, здійснюючи планетарний рух, обертаючись навколо власної осі і навколо діжі здійснюючи заміс теста.
Після закінчення замісу натисканням кнопки "Підйом" траверса повертається в крайнє верхнє положення і місильний орган виходить з діжі, при цьому діжа звільняється від фіксації. Потім скачують діжу з фундаментної плити машини. Для подальших замісів операції повторюють.
Продуктивність | 1350 кг./год.* |
Об`єм діжі | 330 літрів |
Максимальна порція замішуємого тіста | 190 кг. |
Час замішування | 5 - 6.5 хв. |
Поріг вологості сировини | найбільший: 54%, найменший: 35% |
Мінімальна порція замішуємого тіста | 25-30 кг. |
Потужність двигуна механізму підйома траверси | 0.75 кВт. |
Потужність двигуна приводу місильного органа | 4 кВт. |
Тип конструкції | Планетарний |
Кількість швидкостей | 1 |
Матеріал виконання | Сталь |
Напруга живлення | 380 В. |
Потужність | 4 кВт. |
Довжина | 1800 мм. |
Ширина | 1100 мм. |
Висота | 1250 мм. |
Вага | 675 кг. |
Країна-виробник | Україна |
Гарантія | 12 місяців |
* | При замішуванні тіста з порції борошна в 120 кг. |
Замовляв відновлену А2-ХТ3Б. До якості зауважень не маю. Електрика нова, механіка нова, все замінено до дрібниць. Зовні машина в ідеальному стані. Правда приїхала з обдертою фарбою, але це вина перевізника. Роботою задоволений.